ANDY

Moje ime je Adrijana, ali većina me zna kao Andy.

Po završetku srednje škole, upisala sam pravni fakultet, ali vrlo brzo sam shvatila da to nije ono čime se želim baviti cijeli svoj život. Godine 2009. pružila mi se nevjerojatna prilika da se pridružim Anubis tattoo & piercing studiju kao pomoćni radnik ili “Mala od palube” (smiley) Cijeli život sam maštala o tome da radim u tattoo studiju i ovo je bilo ostvarenje mojih snova. Nakon kratkog vremena, otvorila se nova mogućnost koja mi je promijenila život – prilika da se izučim za piercera. Naravno da sam je objeručke prihvatila… i ostalo je povijest:)

Otprilike 10 godina sam radila u studiju Anubis, usvajajući znanja, vještine i stvarajući trajne veze s klijentima.

Trenutno sam ponosna članica tima studija Ta ink, koji se udružio sa studijom Nebo te time postao Ta-ink & Nebo tattoo i piercing studio.

S obzirom da moja strast prema tetoviranju nikada nije prestala rasti, odlučila sam ostvariti još jedan svoj san i naučiti tetovirati. Trenutno se obučavam i fokusiram na handpoke tetovaže, stil koji me posebno privlači svojom jedinstvenom estetikom.

Moja filozofija rada temelji se na pažljivom slušanju klijenata, stvaranju sigurnog i ugodnog okruženja. Vaša vizija i zadovoljstvo su mi najvažniji, stoga ću se pobrinuti da vaše iskustvo bude ne samo kreativno i umjetnički izražajno, već i ugodno i bezbrižno.

Izvan radnog vremena, moja druga strast je yoga. Duboko vjerujem u važnost balansa i harmonije u životu, a yoga mi pomaže da pronađem unutarnji mir i fizičku snagu.

Hobi mi je izrada nakita od kristala. Oduvijek sam bila fascinirana ljepotom i energijom kristala, pa sam ih pretvorila u nakit koji imaj posebno značenje i svrhu.

U horoskopu sam škorpion, veliki sam introvert. Ako želite da prestanem čitati, morat ćete mi istrgnuti knjigu iz ruke. Zadnji cent ću dati za putovanja, obožavam životinje, prirodu i noćno nebo.