INES

Pozdrav svima! Moje ime je Ines i dolazim iz prekrasnog grada Osijeka. Nakon završetka srednje škole krenula sam na faks, ubrzo se ispisala i počela bavit raznim poslovima kao što je organizacija evenata u Hrvatskoj, no uvijek je u meni tinjala strast prema umjetnosti i posebno prema tetovažama još od djetinjstva. Uvijek sam htjela biti u tattoo studiju.

Odlučila sam slijediti svoje srce i upisati školovanje u Anubisu kod Žvakija, jednog od najpriznatijih majstora tetovaža. Kod Žvakija se tetoviram već 10 godina i od njega sam naučila puno toga.

Tijekom školovanja sam se još više zaljubila u ovaj kreativni svijet i shvatila da je otvaranje vlastitog tattoo studija moj san.

I tako se ostvario moj san – otvorila sam tattoo studio Nebo. No, nisam željela biti samo još jedan studio na tržištu. Zato sam se udružila s Anitom, koja je prvo bila moja mentorica, a sada poslovna partnerica i zajedno smo udružile i stvorile TaInk&Nebo.

Naša misija je stvoriti prekrasne tetovaže koje će pričati priče naših klijenata. Uvijek se trudimo pružiti jedinstvena umjetnička djela koja izražavaju individualnost i osobnost svake osobe koja nam povjeri svoje tijelo.

Osim rada u studiju, imam nekoliko hobija koji me ispunjavaju. Putovanja, planinarenja, odlazak na koncerte. Biciklizam je također jedan od njih – volim duge vožnje kroz prekrasnu prirodu koja nas okružuje. Boravak na otvorenom, u prirodi, inspirira me i daje mi novu energiju za kreativni rad.

Jedna stvar koja me posebno veseli je što volim svoj posao. Svaki dan dolazim u studio s osmijehom na licu jer imam priliku stvarati umjetnost i pomoći ljudima da izraze svoje priče kroz tetovaže. Nema veće zadovoljstvo od osjećaja kada klijent s osmijehom napušta naš studio, znajući da smo mu pružili nešto posebno i trajno.

Ako ste u potrazi za jedinstvenom tetovažom koja će vam značiti više od običnog crteža na koži, pozivam vas da posjetite TaInk&Nebo. Anita i ja ćemo se pobrinuti da vaša tetovaža bude ne samo prekrasna, već i osobna, stvorena s ljubavlju i pažnjom.

Hvala vam što ste posvetili vrijeme upoznavanju mene i mog rada. Veselim se susretu s vama u našem studiju i stvaranju nevjerojatnih umjetničkih djela zajedno.